Nieuws

Leslokalen krijgen vorm

De bouw van de nieuwe basisschool in Khukdi is al even van start. Een belangrijk project, waar Stichting Sampark zich al jaren voor inzet om de kinderen uit de omgeving op een veilige manier te kunnen onderwijzen. Wij praten u bij over de vorderingen van de bouw.   Solide bouwwerk Aangezien het terrein van de school lager ligt dan de nabij gelegen weg wordt de school boven het wegdek gebouwd en de omliggende grond opgehoogd. Dit is om te voorkomen dat de school straks bij hevige regenval niet overstroomt. Een stevige fundering is dus van aanzienlijk groot belangrijk voor het schoolgebouw. Eerste leslokalen zichtbaar De bouw van de school duurt langer dan dat wij in Nederland gewend zijn, omdat alle werkzaamheden in India nog met de hand worden gedaan. Wij zijn blij om u te mogen vertellen dat inmiddels de eerste leslokalen van de nieuwe school langzaam vorm krijgen. Wij verwachten dat de kinderen komend schooljaar kunnen starten in hun nieuwe school! Blijf op de hoogte Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen van de nieuwe school in Khukdi. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven!

Recordbedrag wijnactie!

De vrijwilligers van Stichting Sampark haalden afgelopen jaar met hun wijnactie een recordbedrag op voor onze stichting. Zij verkochten dit jaar ruim dertienhonderd dozen wijn, goed voor een bedrag van liefst 16.500 euro. Wat een prachtige prestatie!

Aanvulling bestuur

Het bestuur van Sampark wordt per januari 2018 uitgebreid met drie nieuwe gezichten. De stichting verwelkomt Lianne Molhoek, Henk Eilander en Bart-Jan Gardebroek als aanvulling op haar huidig bestuur. Een mooie aanvulling De nieuwe leden vullen het bestaande bestuur mooi aan. Lianne als de nieuwe secretaris, Henk als sponsor- en fondsenwerver en Bart-Jan als evenementencommissaris. Door hun ervaring en brede netwerk is Sampark vol vertrouwen dat zij de stichting vooruit helpen. Heeft u interesse in een sponsorschap of een evenement waarmee u Sampark graag een warm hart toedraagt? Neem dan contact met ons op.

Welkom nieuwe sponsoren!

Sampark is enorm dankbaar dat steeds meer organisaties het belang van educatie voor een betere toekomst zien. We verwelkomen daarom met trots Ebbens architecten, LNI, BJG Groep en Maxximap als structurele sponsor van onze stichting. Daarnaast ontvangen we ook een meerjarige bijdrage van Hans en Riet Konings. Heeft u of uw organisatie interesse in sponsoring? Neem contact met ons op.   Structurele steun Ebbens architecten, LNI, BJG Groep en Maxximap kwamen eerder al in aanraking met Sampark tijdens de jaarlijkse fundraising evenementen. Dat zij er nu voor kiezen om Sampark structureel te steunen is fantastisch. Stichting Sampark is ontzettend dankbaar voor de steun vanuit deze organisaties. Persoonlijke bijdrage Naast de steun van bedrijven kan Sampark de komende jaren ook rekenen op een persoonlijke bijdrage van Hans en Riet Konings. Het echtpaar ervaarde in november de projecten van Stichting Sampark tijdens de Ondernemersreis. “We zagen met eigen ogen wat Stichting Sampark voor kinderen in India betekent. De reis was een bijzondere ervaring, gezien het enorme gat tussen arm en rijk. Hoe meer je het binnenland intrekt, hoe verder je terug gaat in de tijd. Op het platteland in India is er bijvoorbeeld nauwelijks elektriciteit of schoon drinkwater. Dit benadrukt nogmaals het belang van educatie voor een betere toekomst. Door kinderen te onderwijzen zorgt Stichting Sampark ervoor dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen in de snel veranderende wereld. En door de efficiënte aanpak en korte lijnen zien we dat het geld op de juiste plek terecht komt.”, aldus Hans en Riet Konings. Deelname evenementen Jaarlijks organiseert Stichting Sampark verschillende evenementen om geld in te zamelen. Met uw deelname aan onze evenementen steunt u de kinderen en jongvolwassenen in India. Dit voorjaar kunt u bijvoorbeeld meerijden met onze Samparkrally. Voor € 600,- per equipe (2 personen) bent u onderdeel van een compleet verzorgde (netwerk)dag. Heeft u interesse in de Samparkrally? Lees meer over dit evenement. In het najaar kunt u deelnemen aan ons benefiet golftoernooi. Over dit evenement volgt later meer informatie. Wilt u zelf ook een steentje bijdragen aan de toekomst van de kinderen in India? Wij bieden diverse sponsorpakketten aan, neem hierover contact […]