Nieuws

Soroptimistenclub schenkt € 7.150

Afgelopen 15 en 16 september organiseerde de Soroptimistenclub Isalania de Female Fashion Fair. Tijdens dit evenement zamelden zij geld in voor onder meer Stichting Sampark door het verkopen van goede tweedehands damesmerkkleding. Goed voor maar liefst 7.150 euro! Bedankt!

Cheque uitgereikt

Gisteren nam voorzitter van Stichting Sampark, Harry van Dalfsen, de cheque van het prachtige bedrag in ontvangst. De 7.150 euro is bestemd voor de leermiddelen op de Samparkscholen. Sampark is dankbaar dat zij door initiatieven zoals de Female Fashion Fair de educatie van kinderen en jongvolwassenen kan blijven voortzetten in India.

Female Fashion Fair

Ieder jaar wordt de Female Fashion Fair georganiseerd door de Soroptimisten uit Kampen en Zwolle. Voor de locatie van de fair maken zij altijd gebruik van een leegstaand pand in Kampen, waarbij de kosten voor huur indirect geschonken worden aan het goede doel. Soroptimistenclub Isalania heeft zich voor twee jaar verbonden aan Stichting Sampark. Gedurende het hele jaar zamelt zij met uiteenlopende activiteiten geld in voor onze stichting.

Soroptimistenclub Isalania

De Soroptimistenclub Isalania (Zwolle Kampen) is onderdeel van een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes. De club is opgericht in 1992 en telt op dit moment 33 leden. Wilt u meer weten? Lees verder voor meer informatie over Soroptimistenclub Isalania >