Nieuws

Welkom nieuwe sponsoren!

Sampark is enorm dankbaar dat steeds meer organisaties het belang van educatie voor een betere toekomst zien. We verwelkomen daarom met trots Ebbens architecten, LNI, BJG Groep en Maxximap als structurele sponsor van onze stichting. Daarnaast ontvangen we ook een meerjarige bijdrage van Hans en Riet Konings. Heeft u of uw organisatie interesse in sponsoring? Neem contact met ons op.

 

Structurele steun
Ebbens architecten
, LNI, BJG Groep en Maxximap kwamen eerder al in aanraking met Sampark tijdens de jaarlijkse fundraising evenementen. Dat zij er nu voor kiezen om Sampark structureel te steunen is fantastisch. Stichting Sampark is ontzettend dankbaar voor de steun vanuit deze organisaties.

Persoonlijke bijdrage
Naast de steun van bedrijven kan Sampark de komende jaren ook rekenen op een persoonlijke bijdrage van Hans en Riet Konings. Het echtpaar ervaarde in november de projecten van Stichting Sampark tijdens de Ondernemersreis. “We zagen met eigen ogen wat Stichting Sampark voor kinderen in India betekent. De reis was een bijzondere ervaring, gezien het enorme gat tussen arm en rijk. Hoe meer je het binnenland intrekt, hoe verder je terug gaat in de tijd. Op het platteland in India is er bijvoorbeeld nauwelijks elektriciteit of schoon drinkwater. Dit benadrukt nogmaals het belang van educatie voor een betere toekomst. Door kinderen te onderwijzen zorgt Stichting Sampark ervoor dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen in de snel veranderende wereld. En door de efficiënte aanpak en korte lijnen zien we dat het geld op de juiste plek terecht komt.”, aldus Hans en Riet Konings.

Deelname evenementen
Jaarlijks organiseert Stichting Sampark verschillende evenementen om geld in te zamelen. Met uw deelname aan onze evenementen steunt u de kinderen en jongvolwassenen in India. Dit voorjaar kunt u bijvoorbeeld meerijden met onze Samparkrally. Voor € 600,- per equipe (2 personen) bent u onderdeel van een compleet verzorgde (netwerk)dag. Heeft u interesse in de Samparkrally? Lees meer over dit evenement. In het najaar kunt u deelnemen aan ons benefiet golftoernooi. Over dit evenement volgt later meer informatie.

Wilt u zelf ook een steentje bijdragen aan de toekomst van de kinderen in India? Wij bieden diverse sponsorpakketten aan, neem hierover contact met ons op.