Nieuws

De wijnactie is terug!

Doet u mee?

Onze vrijwilligers selecteerden ook dit jaar in samenwerking met Henri Bloem twee overheerlijke wijnen voor onze wijnactie.
De keus is gevallen op twee heerlijke flessen uit Portugal. Verrast u uw medewerkers, relaties of dierbaren met een fijne fles rood of wit?

Portugese wijnen
Samen met Wijnkoperij Henri Bloem uit Zwolle kozen wij flessen van één van de beste wijncoöperaties uit Portugal: Cooperativa Agrícola Santo Isidro de Pegões. Deze wijnmakerij produceert jaarlijks ruim veertig wijnsoorten en heeft hiermee sinds haar oprichting al meer dan vijfhonderd prijzen gewonnen! Speciaal voor u selecteerden we de Verdehlo (wit) en Touriga Nacional (rood).

Verdelho
Deze witte wijn heeft een karakteristieke geur van mandarijn, mango en een vleugje limoen. Dit maakt de wijn lekker vol en sappig in de mond met de nodige frisheid. De wijn is een mooie begeleider bij gerechten met vis en schaaldieren, maar smaakt ook heerlijk bij de borrel.

Touriga Nacional
De Touriga Nacional is hét rode druivenras van Portugal. Het is een volle rode wijn die zacht aanvoelt. Dankzij de bosvruchten en zwarte bessen is de wijn erg geschikt bij geroosterde vleesgerechten en verschillende kazen.

Eenvoudig bestellen
Het is niet meer mogelijk om deze wijn te bestellen. Wilt u meer informatie over onze wijnactie? Neem dan contact met ons op via info@sampark.nl of t. 038 385 50 00.