Benefiet golftoernooi

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Benefiet golftoernooi

29 oktober 2015

€250

Op 29 oktober 2015 vindt het zesde benefiet golftoernooi plaats van Stichting Sampark. Wederom in Het Rijk van Nunspeet de locatie voor deze sponsoractiviteit. Net als voorgaande jaren belooft het weer een prachtige dag te worden. De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar Stichting Sampark.

Steun Stichting Sampark
U steunt de stichting door een tafel te kopen voor het golftoernooi. De kosten van een tafel voor vier personen is 1000 euro. Het is ook mogelijk om een halve tafel te kopen. Mocht u geïnteresseerd zijn om een extra bijdrage te leveren, bijvoorbeeld door het sponsoren van de lunch of het voorgerecht van het diner, dan horen wij dat graag!

Deelname
Het golftoernooi vindt plaats op de schitterend gelegen 27-holes baan van Het Rijk van Nunspeet. Bent u in het bezit van een GVB? Dan kunt u deelnemen aan de wedstrijd. U kunt ook deelnemen aan deze activiteit wanneer u niet in het bezit bent van een GVB. In dat geval hebben we twee clinics: een clinic voor beginners en een Masterclass voor gevorderden.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een compleet verzorgde golfdag voor vier personen? Neem dan contact met ons op via info@sampark.nl.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze dag of wilt u meer informatie ontvangen over ons werk? Aarzel dan niet om te bellen met Nynke Links via telefoonnummer
(038) 385 50 00.

We hopen op een prachtige dag en stellen uw deelname bijzonder op prijs. U draagt daarmee uw steentje bij aan beter onderwijs op het platteland van India!

Gegevens

Datum:
29 oktober 2015
Kosten:
€250
Evenement Categorie:

Locatie

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Plesmanlaan 30
Nunspeet, 8072 PT Nederland
+ Google Maps