Ondernemersreis 2017

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ondernemersreis 2017

9 november 2017 @ 00:00 - 19 november 2017 @ 23:59

Na een succesvolle eerste reis in 2015, heeft het Samparkbestuur besloten om in 2017 weer een Ondernemersreis te organiseren. Een memorabele ervaring met onvergetelijke indrukken in het bijzondere India.

Stichting Sampark organiseert een achtdaagse ondernemersreis, waarbij voorzitter Harry van Dalfsen u meeneemt naar de gouden driehoek: Delhi, Agra en Jaipur. Daarnaast brengt u een bezoek aan onze projecten in de dorpen op het platteland en in de slums van New Delhi. Deze reis mag u niet missen! U komt tijdens deze reis op plekken waar andere toeristen nooit zullen komen, waardoor u het echte India ervaart.

Programma
Het programma tijdens deze reis is zeer afwisselend, waarin de ene onvergetelijke indruk de andere opvolgt. En dat in een periode waarin het klimaat heerlijk is, met temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius. Zo bezoekt u onze projecten in de sloppenwijk Khalibasti Slum, New Delhi en op het platteland in het Budaun District. Daarnaast scoort u de beste souvenirs op de Dili Haat market en bezoekt u het grootste commerciële en financiële district van Delhi. Dit is slechts een greep uit de activiteiten tijdens de reis, we hebben nog veel meer in petto voor u.

De reis is inclusief verzorging op basis van logies (ontbijt, lunch en diner), reisbegeleiding (Nederlands of Engels), entreegelden, excursies, een rechtstreekse KLM vlucht (inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen) en zes overnachtingen in middenklasse hotels. Het visum, dranken, fooien en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

Bent of kent u iemand die geïnteresseerd is in zowel de cultuur als de projecten van onze stichting? Neem dan voor verdere informatie contact op met info@sampark.nl.

 

Gegevens

Begin:
9 november 2017 @ 00:00
Einde:
19 november 2017 @ 23:59
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Sampark
Telefoon:
038 385 50 000
E-mail:
info@sampark.nl
Website:
www.sampark.nl