Nieuws

Fantastische opbrengst Golftoernooi

Ondernemers uit de regio Genemuiden en Zwolle sloegen afgelopen donderdag 25.000 euro netto bij elkaar tijdens de negende editie van Het Sampark Golftoernooi. Een fantastische opbrengst, die ten goede komt aan onze projecten in India.

Leuke uitdaging
De negende editie van Het Sampark Golftoernooi was voor zowel beginnende als ervaren golfers een leuke uitdaging. Ook dit jaar was de bosrijke golfbaan Het Rijk van Nunspeet het prachtige decor van dit toernooi. De clinicspelers kregen ‘de golfslag’ te pakken op de driving range en de Masterclass ging onder leiding van een professional dit jaar voor het eerst de baan in. De wedstrijdspelers streden om de titel Sampark golfer van het jaar. Adrie Meijer ging er met deze over all titel vandoor en won de felbegeerde wisselbeker.

Prijswinnaars
Hieronder leest u een overzicht van de prijswinnaars van deze negende editie van Het Sampark Golftoernooi.

Clinic
1e prijs: Marco van der Zon
2e prijs: Sjaak Pleijsier

Masterclass
Longest: Maurice van Dijk
Neary: Herman Tuininga
Chip over bunker: Quirijn van Loon
20 meter put: Hennie Sterk

Wedstrijd
hcp 0-22
1e prijs: Adrie Meijer
2e prijs: Thea de Groot

hcp 22,1 – 36
1e prijs: Gerard van ’t Slot
2e prijs: Yvonne van Raalte

Longest dames: Evelien Wiedenhof
Longest heren: A. de Haas
Neary: Erna Alink

Samparkgolfer van 2018
Adrie Meijer

Bekijk hier de foto’s van Het Sampark Golftoernooi 2018 >

Sponsor één kind
Tijdens de prijsuitreiking riep winnares Erna Alink de aanwezigen op om het lesgeld en de benodigde leermiddelen voor één kind per jaar te sponsoren. Hier werd veelvuldig gehoor aan gegeven waardoor onderwijs voor 53 kinderen mogelijk is gemaakt. Wat een fantastische bijdrage. Hartelijk dank voor uw steun!

Help helpen
De opbrengst van Het Sampark Golftoernooi komt ten goede aan de projecten van Stichting Sampark in India. Met de ingezamelde gelden financiert zij onder andere salarissen van docenten en de aanschaf van benodigde leermiddelen. Wilt u zelf een steentje bijdragen? Kijk wat u zelf kunt doen op onze sponsorpagina of neem contact met ons op. Doet u liever een eenmalige bijdrage? U kunt ook eenvoudig doneren.