Nieuws

In actie voor Sampark

De afgelopen periode kwamen verschillende organisaties en vrijwilligers in actie voor Stichting Sampark. Er werden activiteiten georganiseerd en er werd zelfs letterlijk een berg beklommen. We nemen u graag in dit artikel mee naar de verschillende acties.

De berg op!
Eerder dit jaar las u al over het voornemen van Ondernemers Kring Genemuiden om de Col de la Madeleine fietsend of (hard)lopend te beklimmen. Afgelopen juni was het zo ver: maar liefst 51 Genemuider ondernemers gingen de uitdaging aan en haalden daarmee 42.000 euro op. Hiervan komt de helft ten goede aan de projecten van Stichting Sampark. Met de andere helft steunt Ondernemers Kring Genemuiden Stichting Refilwe. Dit is een stichting die zich, net als Sampark, inzet voor de toekomst van kinderen.

Het schoolfeest van OBS De Vogelaar
OBS De Vogelaar uit Genemuiden houdt ieder jaar haar traditionele schoolfeest om geld in te zamelen voor extra benodigdheden en activiteiten voor haar leerlingen. Om de hoogst mogelijke opbrengst te behalen organiseerden zij afgelopen mei veel leuke activiteiten. Dit jaar schenkt zij een deel van de opbrengst aan Stichting Sampark. In totaal mochten we 500 euro in ontvangst nemen.

De actie van Maxximap
Presentatiemiddelenproducent Maxximap besloot eerder dit jaar om Stichting Sampark structureel te steunen middels een sponsorschap. Om de stichting ook bij haar klanten onder de aandacht te brengen bedacht zij een leuke actie: bij de aanschaf van minimaal 200 (school)mappen, steunt Maxximap het lesgeld en de benodigde leermiddelen voor één kind gedurende één jaar. Wilt u meer weten over de actie? Bekijk dan de website van Maxximap >

Dankbaar
Stichting Sampark is ontzettend dankbaar voor de verschillende initiatieven en vrijwilligers. Dankzij hun inspanningen ligt een betere toekomst voor nog meer kinderen en jongvolwassenen binnen handbereik. Wilt u zelf iets doen om hen te helpen? Bekijk onze mogelijkheden voor sponsoring of neem contact met ons op.