Nieuws

Leslokalen krijgen vorm

De bouwplaats in Khukdi

De bouw van de nieuwe basisschool in Khukdi is al even van start. Een belangrijk project, waar Stichting Sampark zich al jaren voor inzet om de kinderen uit de omgeving op een veilige manier te kunnen onderwijzen. Wij praten u bij over de vorderingen van de bouw.

 

Solide bouwwerk
Aangezien het terrein van de school lager ligt dan de nabij gelegen weg wordt de school boven het wegdek gebouwd en de omliggende grond opgehoogd. Dit is om te voorkomen dat de school straks bij hevige regenval niet overstroomt. Een stevige fundering is dus van aanzienlijk groot belangrijk voor het schoolgebouw.

Eerste leslokalen zichtbaar
De bouw van de school duurt langer dan dat wij in Nederland gewend zijn, omdat alle werkzaamheden in India nog met de hand worden gedaan. Wij zijn blij om u te mogen vertellen dat inmiddels de eerste leslokalen van de nieuwe school langzaam vorm krijgen. Wij verwachten dat de kinderen komend schooljaar kunnen starten in hun nieuwe school!

Blijf op de hoogte
Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen van de nieuwe school in Khukdi. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven!

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”true” responsive=”true” display=”all” sort_by=”ascending” animation_effect=”bounce” album_title=”true” album_id=”12″]