Nieuws

Recordbedrag De Sampark Rally!

Afgelopen woensdag 4 juli reden 60 equipes door het prachtige Overijssel. De zevende editie van De Sampark Rally was goed voor een opbrengst van maar liefst 17.000 euro. Stichting Sampark biedt hiermee 2.500 Indiase kinderen kans op een betere toekomst door middel van onderwijs.

 

Bijzondere editie
De zevende Sampark Rally werd woensdag 4 juli jl. verreden door het prachtige landschap van Salland en Twente. Een bijzondere editie, want voor het eerst in de geschiedenis van De Sampark Rally waren alle startbewijzen vergeven. De route van Laag Zuthem via Den Ham naar Mander en langs Hoge Hexel weer terug naar Laag Zuthem, bleek pittig. Nog voor de lunch was duidelijk dat deze tocht een uitdaging voor zowel beginners als gevorderde rallyrijders was. Op deze zonovergoten woensdag werd er in totaal 17.000 euro voor Stichting Sampark bij elkaar gereden. Bent u benieuwd naar juiste route van afgelopen rally?
Download hier de uitleg van de route van De Sampark Rally 2018 >
Download hier de controle kaarten van de Clubklasse >
Download hier de controle kaarten van de Sportklasse >

Bekijk de foto’s van De Sampark Rally 2018 hier >

   

Prijswinnaars
In de boomgaard van Havenzate Den Alerdinck ontvingen de prijswinnaars hun welverdiende beker. In de Clubklasse reden Bianca Boogerd en Jeroen Troost met hun Volkswagen EOS naar de overwinning. De Porsche 911 van Ellis Fleer en René Nijboer kwam als beste uit de verf in de Sportklasse.

Bekijk hier de uitslagen van De Sampark Rally 2018 >

        

 

Welkom nieuwe sponsoren!
Bij de finish verwelkomden we Bart Jan Gardebroek (BJG Groep), Henk Eilander (Ebbens architecten), Claudi Schuurman-Groothuis (Groothuis Bouwgroep) en Maarten van der Heijden (Maxximap) als sponsor van onze stichting. Als blijk van waardering ontvingen zij hun eigen Samparkcertificaat. Bedankt voor jullie structurele steun!

Bart Jan Gardebroek ondertekent het sponsorcertificaat   

 

Meer kansen voor 2.500 kinderen
De opbrengst van dit benefietevenement komt ten goede aan de projecten van Stichting Sampark. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen en jongvolwassenen in India door het initiëren van kwalitatief goed onderwijs. Met vier basisscholen op het platteland en een aantal beroepsopleidingen in de sloppenwijken van hoofdstad New Delhi, kunnen zij zichzelf ontwikkelen en daarmee hun toekomstkansen vergroten. Inmiddels volgen meer dan 2.500 kinderen onderwijs.

 

Voortzetting projecten
Sinds de oprichting van de Stichting in 2007 heeft Stichting Sampark al veel bereikt in de sloppenwijken van New Delhi en op het platteland van India en mede dankzij de opbrengst van deze rally en allerhande vrijwilligersinitiatieven kunnen de projecten worden voortgezet. De projecten van Stichting Sampark zijn ook te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.