Nieuws

Sampark Golftoernooi 2019

Donderdag 31 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse Sampark Golftoernooi op de bosrijke baan van Het Rijk van Nunspeet. Maar liefst 25.000 euro werd er op deze zonovergoten dag bij elkaar geslagen. Alweer zo’n fantastische opbrengst, die ten goede komt aan onze projecten voor jongeren in India.

Deze tiende editie van het Sampark Golftoernooi was opnieuw een groot succes. De golfers hadden er prachtig weer bij, het zonnetje scheen de hele dag en er was geen wolkje aan de lucht. Een mooie dag voor beginners om hun eerste slag te slaan! Er werd natuurlijk gestreden om die felbegeerde wisselbeker voor ‘Sampark golfer van het jaar’, met deze hoofdprijs ging Jacques Schreuder naar huis. De winnaars van de overige prijzen lees je hieronder. Bedankt golfers, voor deze mooie dag en de fantastische opbrengt voor de stichting!Beginnersclinic

1e prijs: Dennis Kedziora
2e prijs: Jeroen van de Vijg

Masterclass

Longest: Henk Slot

Wedstrijd
hcp 0-22
1e prijs: Jacques Schreuder
2e prijs: André de Boer

hcp 22,1 – 36
1e prijs: Nannet Nieuwendijk
2e prijs: Yvonne van Dalen

Leary: Jacques Schreuder
Neary: Henk van de Berg

Sampark golfer van 2019
Jacques Schreuder

Bekijk hier alle foto’s van het Sampark Golftoernooi 2019 >

Sponsor
een kind

Tijdens het diner is er aandacht besteed aan onze sponsor een kind actie, hier werd veelvuldig gehoor aan gegeven. Voor maar liefst 61 kinderen is voor een jaar lang onderwijs mogelijk gemaakt. Wat een fantastische bijdrage, hartelijk dank voor uw steun!

Help helpen
De opbrengst van het Sampark Golftoernooi komt ten goede aan de projecten van Stichting Sampark in India. Met de ingezamelde gelden financiert zij onder andere salarissen van docenten en de aanschaf van benodigde leermiddelen. Wilt u zelf een steentje bijdragen? Kijk wat u zelf kunt doen op onze sponsorpagina of neem contact met ons op. Doet u liever een eenmalige bijdrage? U kunt ook eenvoudig doneren.