Nieuws

Steun uit Genemuiden

De ondernemerskring van Genemuiden neemt dit jaar voor de derde keer deel aan een sportief evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. Sampark is dit jaar één van de doelen waarvoor zij zich inzet.

 

Col de la Madeleine
Maar liefst zestig Genemuider ondernemers beklimmen op 26 juni 2018, al fietsend of (hard)lopend, de Col de la Madeleine. Dit doen zij onder de noemer OK Madeleine. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onder andere Stichting Sampark. In twee vorige edities haalden de actieve Genemuidenaren al ruim 100.000 euro op voor KiKa. Dit jaar besloot de organisatie om twee lokale doelen te steunen: Sampark en Refilwe.

Lokaal bestuur
Beide organisaties zetten zich in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en worden bestuurd vanuit Genemuiden. Sijmon Eenkhoorn, organisator OK Madeleine: “Dat wij het voorrecht hebben om in een welvarend land als Nederland te mogen leven en werken, betekent niet dat wij niet om hoeven te kijken naar minder welvarende landen. We moeten juist dat voorrecht benutten om ons in te zetten middels kennis en middelen voor die landen. Als organisatie en deelnemers van de OK Madeleine hopen wij ons steentje te mogen bijdragen aan het fantastische werk dat Sampark en Refilwe uitvoeren.”

Ondernemerskring Genemuiden
Genemuiden heeft een actieve ondernemerskring met ruim 120 leden. De keuze voor Stichting Sampark komt niet uit onverwachte hoek. Veel van de Genemuiderondernemers zijn bekend met de stichting en dragen haar projecten een warm hart toe. De organisatie hoopt dan ook het prachtige bedrag van vorige edities te evenaren. Helpt u de ondernemers én Stichting Sampark naar de top? Op de website van OK Madeleine kunt u rechtstreeks doneren. Wilt u op de hoogte blijven van de voorbereidingen? Volg OK Madeleine op Twitter via @OKFrankrijk2018.