Nieuws

Wijnactie 2018

Verrast u uw dierbaren met een heerlijke wijn? Of maakt u uw medewerkers blij met een fles in het kerstpakket? Dat komt goed uit! Want onze vrijwilligers komen met twee overheerlijke wijnen waarmee u tegelijkertijd onze stichting. Deze actie organiseren zij in samenwerking met Schuttelaar Wijnen uit Zwolle.

Spaanse wijnen
Dit jaar stelden zij een prachtige Spaanse selectie samen met Schuttelaar Wijnen. U kunt kiezen uit een witte Verdejo en een rode Enterizo Reserva. Beide wijnen hebben recent prijzen gewonnen. Voor een doos van zes flessen betaalt u de normale winkelwaarde van 36 euro. Hiervan komt dertien euro ten goede aan Stichting Sampark.

Fles Enterizo Reserva Yuntero Verdejo

Deze witte wijn is heerlijk fris van karakter door de smaak van groene appel, citrus, abrikoos en perzik. De wijn is zeer geschikt als aperitiefwijn, maar gaat ook goed samen met visgerechten, wit vlees en salades.

 

 

 

 

Enterizo Reserva

De krachtige, complexe smaak komt van de Garnacha en Bobal druif. De tonen van zwart fruit, cassis, kersen, bramen, vanille en laurier zijn goed te ruiken. De wijn smaakt heerlijk bij rood vlees, Serrano- of Ibericoham, oude stevig gerijpte kazen en wildgerechten.

Foto gezicht   Foto gezicht

 

Bestelformulier

Contactgegevens

Contactpersoon (verplicht veld)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (verplicht veld)

E-mailadres (verplicht veld)


Aflevergegevens

Afleveradres (verplicht veld)

Postcode en plaats (verplicht veld)


Bestelling

Aantal dozen witte wijn (à 6 flessen)
Deze wijn is helaas niet meer te bestellen.

Aantal dozen rode wijn (à 6 flessen)

Voor welke datum wilt u de wijn geleverd hebben?

Geen bevestiging ontvangen?
Heeft u na het plaatsen van een bestelling geen bevestiging via e-mail van Stichting Sampark ontvangen? Controleer ook uw SPAM/ongewenste e-mailbox of neem contact met ons op via info@sampark.nl of 038 385 50 00. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over deze actie.