Nieuws

Wijnactie 2019

Afbeelding-Sampark-Wijnactie-2019

Verrast u uw dierbaren met een heerlijke wijn? Of maakt u uw medewerkers blij met een fles in het kerstpakket? Dat komt goed uit! Want onze vrijwilligers komen voor het zesde jaar op rij, met twee overheerlijke wijnen waarmee u tegelijkertijd onze stichting steunt. Deze actie organiseren zij in samenwerking met Schuttelaar Wijnen uit Zwolle.

Mediterraanse wijnen

Dit jaar jaar stelde Schuttelaar Wijnen een prachtige Mediterraanse selectie samen. U kunt kiezen uit een Italiaanse Pinot Grigio (wit) en een Spaanse Old Vines Tempranillo (rood). Voor een doos van zes flessen betaalt u de normale winkelwaarde van 36 euro. Hiervan komt dertien euro ten goede aan Stichting Sampark.

Pinot Grigio

Deze witte wijn is heerlijk fris en fruitig met tonen van citrus en heeft iets bloemigs in de geur. De lichte kruidige smaak komt van frisse appel, limoen en perzik.

Deze Pinot Grigio is een toegankelijke wijn die zeer geschikt is als aperitiefwijn maar ook goed samen gaat met visgerechten, wit vlees, tapas, Aziatische gerechten en diverse salades.

Old Vines Tempranillo

Een soepele rode wijn met veel fruit, zoals aardbei, bramen en blauwe bes. Fijnproevers ontdekken ook tonen van koffie in deze karaktervolle wijn. Door de rijping op eiken vaten zijn er in de afdronk tonen van vanille en laurier waarneembaar.

De Old Vines Tempranillo smaakt heerlijk bij tapas, Serrano of Iberico ham, oude gerijpte stevige kazen, rood vlees- en wildgerechten.

Bestelformulier

Contactgegevens

Contactpersoon (verplicht veld)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (verplicht veld)

E-mailadres (verplicht veld)


Aflevergegevens

Afleveradres (verplicht veld)

Postcode en plaats (verplicht veld)


Bestelling

Aantal dozen witte wijn (à 6 flessen)

Aantal dozen rode wijn (à 6 flessen)

Voor welke datum wilt u de wijn geleverd hebben?

Geen bevestiging ontvangen?
Heeft u na het plaatsen van een bestelling geen bevestiging via e-mail van Stichting Sampark ontvangen? Controleer ook uw SPAM/ongewenste e-mailbox of neem contact met ons op via info@sampark.nl of 038 385 50 00. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over deze actie.